• .
 • .
 • .
 • .

Hírek

Üdvözöljük, megújult weblapunkon! :)

E-kárbejelentő!

Az e-kárbejelentő applikáció segítő kézként vezeti végig a szükséges kárbejelentésen. Segítségével gyorsan és egyszerűen küldheti be a szükséges információt és kaphat arról visszaigazolást már a telefonján. Bővebben

2022.02.03.

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy irodánk újra kinyitott, a szokásos nyitvatartással várjuk önöket. Maszk használata kötelező, és egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodhat bent az irodában, várakozni tudnak az ajtó elé kirakott székeken.

Megértésüket köszönjük.

2020.06.02.

gjgjgfj

Keves Ügyfeleink!

Az elmúlt és az elkövetkező időszakban több vállalkozás kényszerülhet részleges vagy teljes leállásra, bezárásra, ebben az időszakban talán még az eddigieknél is fontosabb a vagyontárgyaink, értékeink szakszerű megóvása. Kérjük ebben az időszakban is rendszeresen rendezze biztosítási díját, hogy biztosítási fedezete továbbra is védelmet nyújtson. Továbbra is örömmel állunk rendelkezésükre, elérhetőségeink:

mail:   info@de-ka.hu

telefon:   0670 2343919 Viber is

                        0620-4821188 Viber is

               0630-3957795

hdhdhdh

2020.03.30.

dgdhdhdhd

dghdkghdkjg

Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás

Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás.

Megtakarítás és befektetés a nyugdíjas évekre. Bónuszokkal és adókedvezménnyel.

Miért ajánljuk?

– Anyagi biztonság nyugdíjas korban

– 20%, akár évi 130 ezer forint adójóváírás*

– Bónuszok

– Tartamhoz igazodó, szakértők által menedzselt befektetések

– Megválaszthatja rendszeres megtakarításai összegét, azt bármikor kiegészítheti egyszeri befizetésekkel

2017.12.04

 

Gyakori kérdések

Miért fontos magamnak gondoskodnom a nyugdíjamról?

Míg 2000-ben 1 nyugdíjasra még 3 aktív kereső jutott, addig 2050-re már csak alig több mint 1 járulékfizető jut majd a nyugdíjkorhatárt betöltőkre! A nyugdíjak értéke így várhatóan erőteljesen csökkenni fog. A nyugdíjbiztosítás hozzájárul ahhoz, hogy rendszeres megtakarításának köszönhetően felkészüljön nyugdíjas éveire és biztosítsa a kívánt életszínvonalhoz szükséges pénzügyi hátteret.

Miért fontos időben elkezdeni a megtakarítást?

Ha ma kezdi el a megtakarítást, évente/havonta kisebb összeget is elég félretennie, ahhoz hogy nyugdíjas korára biztosítsa életszínvonalát.

Mi a TKM?

A Teljes Költség Mutató (TKM mutató) egy, az Ön tájékoztatását szolgáló, egyszerű mutató, amely egy százalékos érték vagy értéktartomány segítségével fejezi ki a típuspéldában bemutatott biztosítás költségeit, amelyek tartalmazzák – többek között – a termékbe beépített biztosítási kockázati fedezetek ellenértékét is.

Kinek ajánlott a nyugdíjbiztosítás?

Mindazoknak, akiknek még legalább 10 éve van a nyugdíjkorhatár betöltéséig, nem állapítottak meg náluk 40%-ot elérő egészségkárosodást és jelenleg nem jogosultak nyugdíjszolgáltatásra. Akik számára fontos, hogy nyugdíjas éveikre biztosítsák életszínvonaluk fenntartását vagy akár növelését és mindezt kiszámítható megtakarítással szeretnék fedezni. Ajánlott azok számára, akik élni tudnak az adójóváírás lehetőségével. Ha Ön vállalkozó, különösen fontos, hogy gondoskodjon a saját jövőjéről.

Mit jelent a 20%-os adójóváírás?

A szerződő az befizetett rendszeres díj és nyugdíjcélú rendkívüli befizetések után 20%, legfeljebb évi 130 ezer forint adójóváírásra jogosult a hatályos jogszabályok szerint. A jóváírt összeget újra befektetjük, így az további hozamot jelenthet Önnek.

Ki kötheti meg a Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítást?

A nyugdíjbiztosítás tartama az öregségi nyugdíjkorhatárig – a hatályos rendelkezdések szerint a 65. életév betöltéséig – szól. A minimális tartam, amire a Jövőkulcs Bonus köthető, 10 év, tehát legkésőbb 55 éves korban lehet szerződést kötni

2017.12.04

 

Nyugdíjbiztosítás:f

A nyugdíjbiztosítás  mindenkinek ajánlható, aki legalább a minimálbért kapja, erre a számlára évi 130 ezer Ft adójóváírás igényelhető vissza.

Hangsúlyoznom kell, hogy a nyugdíjbiztosítást elengedhetetlennek tartom minden magyar vállalkozó számára, aki a nyugdíjjárulékát a megélhetési, működési, cashflow kényszerek miatt optimalizálja, azaz a minimálbér (vagy annál is kisebb összeg után) után fizeti, miután a várható nyugdíja így a 30-40 ezer Ft körüli összeget fogja csak elérni.

Még egyszer hangsúlyozom: aki ma a minimálbér közeli összegek után fizeti a 10% nyugdíjjárulékát, annak a nyugdíja legfeljebb havi 100 eurónak megfelelő összeg körül ingadozik majd.

Van egy másik, a nyugdíja szempontjából szuper-veszélyeztetett társadalmi réteg is Magyarországon: ők a hölgyek, akiknek a nyugdíját különösen fenyegetik a demográfiai és foglalkoztatási fejlemények. Nekik is elengedhetetlen a nyugdíjbiztosítás.

Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás

Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás.

Megtakarítás és befektetés a nyugdíjas évekre. Bónuszokkal és adókedvezménnyel.

Termék tulajdonságai Termék tulajdonságai

Miért ajánljuk?

  • – Anyagi biztonság nyugdíjas korban
  • – 20%, akár évi 130 ezer forint adójóváírás
  • – Bónuszok
  • – Tartamhoz igazodó, szakértők által menedzselt befektetések
  • – Megválaszthatja rendszeres megtakarításai összegét, azt bármikor kiegészítheti egyszeri befizetésekkel

Kiegészítő biztosítások – az egészségben megélhető, aktív nyugdíjas évekért

Kritikus betegségek

Készpénzkifizetést nyújtó kiegészítő egészségbiztosítást köthet akár

– 35-féle kritikus betegségre,
– daganatos, szív- és érrendszeri megbetegedésekre.

Külföldi kórházi kezelés a legsúlyosabb esetekben

A kiegészítő biztosítást megkötő ügyfeleink részére teljes körűen megszervezzük és térítjük súlyos betegségek külföldi gyógykezelését:

– rákos megbetegedések kezelése
– szív-és érrendszeri műtétek
– idegsebészeti beavatkozások
– élő donoros szerv és szövetátültetés.

A világszínvonalú gyógyításról a Best Doctors® nemzetközi orvoshálózata gondoskodik.

Térítés baleseti rokkantság esetén

Megtakarítását kiegészítheti

– balesetből adódó súlyos sérülésre és
– rokkantságra szóló védelemmel is.

Keresse irodánkat, hogy együtt számolhassunk!!!

DeKa Kft.

2017.11.20

 

Egyesülni fog az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító

Várhatóan 2018. január 1-jével egyesülni fog a Vienna Insurance Group (VIG) három magyar biztosítótársasága: az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító – közölte az Union. Az egyesülést követően a társaság Union néven folytatja működését, vagyis úgy tűnik, a VIG feladja eddig folytatott multibrand stratégiáját Magyarországon.

“A három társaság együtt nagyságrendileg egymillió ügyfelet szolgál ki. Új üzemméretben egyesítjük erőforrásainkat és optimalizáljuk értékesítési struktúránkat, ami lehetővé teszi számunkra, hogy még hatékonyabban tudjunk az ügyféligényekre válaszolni. Ily módon tehát méginkább felvértezve állunk a jövő kihívásai elé. Fontos hangsúlyozni, hogy az egyesülés nem befolyásolja az ügyfelek meglévő szerződéseit illetve ezzel kapcsolatosan semmilyen teendőjük nincs. Sőt, az új Union Biztosító létrejöttével további előnyöket kívánunk ügyfeleink részére biztosítani”

– mondta Lehel Gábor, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Ezzel a döntéssel a közlemény szerint a Vienna Insurance Group, mint tulajdonos megerősíti a magyar piac iránti elköteleződését. Magyarország azon négy kiválasztott piac közé tartozik, ahol a VIG középtávon legalább 10 százalékos piaci részesedést kíván elérni. A szükséges jogi jóváhagyásokat követően az egyesülés várhatóan 2018. január elsején történik meg.

A jelenleg rendelkezésre álló 2016. év végi piaci adatok alapján az új biztosító piaci részesedése 7,6 százalékot tenne ki 69,8 milliárd forint díjbevétellel, ebből 26,1 milliárd nem-élet-, 43,6 milliárd forint pedig életbiztosítás, ami az ötödik helyet jelenti a piac ezen szegmensében.

A három biztosító közül az Erste és a Vienna Life alapvetően a személybiztosítási szektorban érdekelt, míg az Union Biztosító a neméletbiztosítások terén is jelentős díjbevétellel bír.

Forrás: Portfolio

2017.11.20

 

Az Aegon átveszi a Pannónia kgfb, társasház- és lakásbiztosítási állományát

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. többségi tulajdonában lévő Pannónia Általános Biztosító Zrt. (korábbi nevén MKB Általános Biztosító Zrt.) közgyűlése a mai napon arról döntött, hogy az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási, illetve a társasház- és lakásbiztosítási állományát a felügyelet engedélyének hatálybalépésével.

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. 2017. január 1-jén vásárolta fel az MKB Általános Biztosító Zrt-t. A felvásárlást követő integráció első lépéseként az MKB Biztosító nevet váltott, Pannónia Általános Biztosító Zrt. néven folytatja tevékenységét. Az integrációs folyamat része az állományportfolió letisztítása is: a CIG Pannónia cégcsoport üzleti stratégiájának sarkalatos eleme, hogy csak azokra a réspiacokra koncentrál, ahol versenyképes termékeket és szolgáltatásokat tud kínálni ügyfeleinek. Ezt szem előtt tartva döntött úgy a Pannónia közgyűlése, hogy eladja a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb), társasházbiztosítási és lakásbiztosítási állományát.

A felügyeleti engedélyezést követően, amelyre várhatóan néhány hónapon belül kerülhet sor, a kötelező gépjármű felelősség- és lakásbiztosítással rendelkező ügyfelek az Aegon ügyfelei lesznek. Az érintett ügyfelek szerződései változatlan feltételekkel tovább élnek, az állományok átadásával kapcsolatban külön teendőjük nincs az érintetteknek. A továbbiakban – a felügyeleti jóváhagyást követően – az ügyfelek az Aegon biztosítótól kapnak tájékoztatást a szükséges tudnivalókról.

„Az Aegon Magyarország piacvezető lakásbiztosítóként több évtizedes tapasztalattal, kiemelkedő ügyfélkiszolgálással várja a Pannónia eddigi ügyfeleit. Új ügyfeleinknek az átvétellel kapcsolatban semmilyen külön teendője nincs. A változás természetesen nem jelent plusz költséget sem, és az ügyfeleknek adminisztrációs teendőjük sincs.” – mondta el Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója.

„Folytatjuk a 2014-ben indított stratégiánk megvalósítását, amellyel hosszú távon stabil piaci részesedést, minőségi ügyfélkiszolgálást és eredményes működést biztosíthatunk. Ennek megfelelően alakítjuk át termék- és szolgáltatásportfoliónkat, elsősorban azokra a piacokra összpontosítva, ahol a legjobbak között lehetünk. Ez értelemszerűen azzal jár, hogy más piacokról, elsősorban a tömegtermékek, mint amilyen a kgfb piaca, távol maradunk.” – nyilatkozta Busa Zoltán, a CIG Pannónia EMABIT vezérigazgatója.

Forrás: Aegon Biztosító sajtótájékoztatója

2017.11.20

 

2016 Összefoglaló Hírek:

– MKB biztosító CIG Pannónia Biztosító általi megvásárlása

– egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási termékek előtérbe kerülése …

– Groupama Biztosítótól idén harmadjára kaptuk meg a társasház biztosítási termékek   kimagasló értékesítéséért járó oklevelet

– utasbiztosítási termékek korszerűbbé tétele

– lakás és társasház biztosítási termékek tekintetében, több biztosító társaság   bevállalja az „elfolyt víz” kockázatot is

– Signal biztosító tanuló biztosítási terméke megújult és nagyon népszerű az iskolák   körében

2017.01.04

.

Újdonságok!

Termékeink  menüpontba újdonságok kerültek feltöltésre, többek között egészségbiztosítás, balesetbiztosítás, értékmegőrző nyugdíjbiztosítási termékek.

2016.06.08

a

Elindult Az Online Vitarendezési Platform

Az Európai Parlament és a Tanács fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU rendelete (Rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot. Az online vitarendezési platform 2016. február 15-től elérhető a fogyasztók számára. A Rendelet hatálya közvetlenül kiterjed a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzügyi szolgáltatóra, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban pénzügyi fogyasztói jogvita merül fel. A fogyasztó a Rendelet szerint online vitarendezési platformon keresztül online kezdeményezheti a jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezését a közösen megválasztott vitarendezési fórumnál. Magyarországon a pénzügyi fogyasztói jogviták rendezésére a Pénzügyi Békéltető Testület jogosult.

Ezen kívül a rendelet hatálya alá tartozó pénzügyi szolgáltatónak tájékoztatnia kell a fogyasztókat:

-az online vitarendezési platform létezéséről, valamint

-arról a lehetőségről, hogy az online vitarendezési platform felhasználható a pénzügyi fogyasztói viták rendezéséhez,

-ha az ajánlatot e-mailben teszi, akkor az adott e-mailben is meg kell jelenítenie az online vitarendezési platformra mutató elektronikus linket, továbbá

-mindezen információt fel kell tüntetnie az online szolgáltatási szerződés általános feltételei között is.

2016.05.13

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Irodánk 2016.április 27-én 13:30- tól zárva tart.

Nyitás 2016.április 28-án  9 óra.

2016.április 29-én szabadság miatt zárva tartunk.

Nyitás  2016.május 2-án  9 óra

2016. május 4-én áramszünet miatt tartunk zárva

Nyitás 2016.május 5-én 9 óra.

Megértésüket köszönjük

2016.04.22

jkjkkjkj

Szabadság miatti nyitva tartás változás!

2015 Augusztus 7.-én irodánk zárva tart

2015 Augusztus 14.-én irodánk zárva tart

2015 Augusztus 24-én hétfőn 9-14 ó-ig irodánk ügyeletet tart

2015 Augusztus 25, 26.-án kedden, szerdán 9-17 ó-ig irodánk ügyeletet tart

2015 Augusztus 27-én csütörtökön 13-17 ó-ig irodánk ügyeletet tart

2015 Augusztus 28-án pénteken 9-17 ó-ig irodánk ügyeletet tart

2015.08.06

 

Új tarifáló programok!

Tarifáló programok menüpontba új programok lettek feltöltve (CASCO, CASCO+KGFB, Lakás)

2015.02.15

d

EUB utasbiztosítási tájékoztató

Feltöltésre került az EUB utasbiztosítási tájékoztató táblázat a „Letöltések” menüpontban.

2014.11.20

 

Újdonságok!

Termékeink  menüpontba újdonságok kerültek feltöltésre, többek között D&O felelősségbiztosítás, új nyugdíj-biztosítási termékek.

2014.11.10

 

Irodánk 2014 Augusztus 21, 22.-én zárva tart.

2014 Augusztus 25-től 29-ig irodánk 9h-tól 14h-ig tart nyitva.

Megértésüket köszönjük.

2014.08.18

CIG TERMÉKEK VÁLTOZÁS ÚJ TERMÉK !!!

– Vezető tisztségviselők szakmai felelősség és felügyelő bizottsági tagok  biztosítása

– Különleges menedzser biztosítás, rettegett betegségek esetén különleges konzultáció és kezelés

– Lakásbiztosításba újdonságok: Autós assistance

– Munkavállalói kiegészítő biztosítás, ingyen díj átvállalás, extra kedvezmények 100m2 feletti családi házakra

– Közúti baleseti halál és rokkantság kérhető, autó sos, ami azt jelenti, hogy küld a biztosító sárga angyalt

– Kárrendezés Dekra

– Üvegbiztosítás, alapfeltétel már tartalmazza a 12 m2 hőszigetelt üveget is, 5 m2 összes felületre is, eltérve a többi biztositól ahol 3 m2 az egybefüggő felület.

2013.11.08

SZÜLŐK FIGYELEM!

A Signal Biztosító rendkívül korszerű tanuló biztosítási termékkel jelent meg a piacon.

DIÁKBIZTOSÍTÁS- GONDOSKODÁSBÓL JELES!

Keressen minket, hogy segíthessünk!

2013.07.10

UNION BIZTOSÍTÓ ÚJ  BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGGAL ÁLL ŰGYFELEI RENDELKEZÉSÉRE

S.O.S Extra nevű Biztosítás választható csomagok, egész családra érvényesíthető, rendkívül kedvező díjakkal. Csak ebben a biztosításban a balesettel kapcsolatos helyreállító / plasztikai műtét költsége 100%.-ban térül.

2013.07.09

GROUPAMA GARANCIA BIZTOSÍTÓ CASCO

biztosítással kapcsolatos újdonsága, hogy a gépjármű nyolc éves koráig megkötött casco biztosítás, annak meglétéig, avulás mentesen térít.

2013.07.09

NEMZETI DOHÁNYBOLTOK

részére A Waberer Hungária Biztosító kidolgozta a speciális vagyonbiztosítási csomagot, keressen minket, hogy tudjunk Önnek megfelelő árajánlatot kidolgoztatni!

2013.07.08

FUVAROZÓK

Elsősorban külföldi fuvarozóknál dolgozók gépkocsivezetőire gondolva az Union/ Meira Biztosító bevezette az un.:  Utas Pillér Biztosítást, amely segítségével a külföldön esetlegesen előforduló baleset/ betegség/ poggyász károknál nyújt fedezetet

gépjárművenként egy sofőrre   22.900-Ft/éves díj

két sofőrre   31.900.-Ft/éves díj

2013.07.08

UTASBIZTOSÍTÁSOK

Utasbiztosítások közül újdonság, hogy az EUB utas biztosító diákoknak és ösztöndíjasoknak hosszabb kint tartózkodásra köt biztosítás / 30 éven aluliaknak /

AXA Biztosító jelentősen megemelte a biztosítási összeget : 30 és 150 M Ft-ra

Uniqa díjemelés nélkül beépítette a gépjármű asszisztens szolgáltatást

2013.06.26

JURIS Generali Biztosító, piacon egyedülálló terméke

Magában foglalja többek között a jogvédelmi, magánemberi és munkavállalói felelősségbiztosítást is. A Munka Törvénykönyve 2012.07.01-vel történő jelentős változása miatt előtérbe kerül a munkavállalói felelősségbiztosítási igény.

Keressen minket, hogy tanácsot adhassunk!!!

2013.06.25

Kérjük, töltse ki alábbi kérdőívet, hogy elősegíthesse munkatársaink munkáját, illetve, hogy az önnek legmegfelelőbb biztosításokat tudjuk ajánlani. Köszönjük.

2013.03.13

Mától letölthető oldalunkról a Groupama Garancia Biztosító Banki Engedményező Nyilatkozata.

2013.03.10

Azon ügyfeleknek, akik nem kapták meg a csekket/díjbekérőt a Wáberer biztosítótól, azoknak ajánljuk figyelmébe az alábbi linken a bankkártyás fizetési módot.

2013.02.25

„Tarifáló programok” menüpontban az EUB biztosító számoló programja is felkerült.

2013.02.23

Örömmel értesítjük ügyfeleinket, hogy mától a „Tarifáló programok” menüpontban a Mondial biztosító utasbiztosítási számoló programja is elérhető.

2013.02.22

Feltöltésre került a Lakásbiztosítási kárbejelentő lap a „Letöltések” menüpontban.

2013.02.20